Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

El Berguedà promociona la cuina de la caça i de la tòfona

La campanya gastronòmica d’enguany, impulsada pels restaurants de la zona, vol potenciar l’ús d’aquests dos productes

La tòfona i la caça són dos dels productes referència de la zona, gràcies als boscos frondosos del Bergueà. Tant és així, que del gener fins al març d’aquest any, en els restaurants que participen en la campanya, podreu trobar menús i plats especialment enfocats a l’ús i degustació d’aquests béns tant característics.

Aquesta iniciativa té com a principal objectiu donar valor a aquests dos elements gastronòmics a la vegada que potencia els establiments hostalers i restauradors de la zona.

Els onze restaurants participants de la comarca que s’hi han adherit, són: Cal Pericas (Pobla de Lillet), Niu Nou (Bagà), Cal Travé (Berga), Susen (Saldes), Ca l’Amagat (Bagà), la Barana (Berga), el Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà), Cal Marsalet (L'Espunyola) i la Cabana (Berga).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació