Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El cel de Prades, lloc ideal per a l’observació del cometa C/2022/E3

Prades acollirà observacions astronòmiques del cometa els dies 27 i 28 de gener

El cometa C/2022/E3 no passa per la Terra des de l’època del Paleolític, fa ara uns 50.000 anys. Cada dia es veu més i més brillant, tant, que des del cel fosc de Prades és fàcilment observable i ja s’han fet diverses fotos des d’aquest espai privilegiat que han aparegut en mitjans internacionals. Els dies 27 i 28 de febrer, el mateix espai acollirà les observacions del cometa, dies abans que el cometa passi pel punt més proper a la Terra, el dia 1 de febrer.

La zona de Prades reuneix totes les condicions idònies per a l’observació d’aquest fenomen: alts nivells de foscor gràcies als canvis d’enllumenat i una bona estabilitat atmosfèrica.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació