Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

El Maresme disposarà d’un mapa de rutes de senderisme

El Consorci de Turisme del Maresme ha editat un fullet que mostrarà més de 20 rutes

La creació d’aquest fullet és una de les actuacions orientades a millorar els serveis turístics de la zona. Un mapa amb totes les rutes repartides i classificades per dificultat, amb consells i reptes, era una de les reclamacions de molts pobles de la comarca. Aquest mapa inclourà també altra informació que pot ser útil per als esportistes —la distància, la durada i el desnivell—, a més d’un QR que redirigirà els usuaris al perfil de Wikiloc del Consorci.

Aquest document gràfic servirà d’ajuda als visitants de la zona que vulguin conèixer-la a través del senderisme i, també, als maresmencs interessats en aquesta pràctica excursionista a la comarca.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació