Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

El Tourdera, la ruta que va des del Montseny fins al mar Mediterrani

Un itinerari perfecte per fer en bici o caminant

El Tourdera és una ruta de més de 70 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell. Aquests números poden espantar; per això, el recorregut ha estat dividit en diverses etapes, de manera que tant grans com petits puguin gaudir de l’esport en un paratge natural ben especial.

L’itinerari comença a la Font Bona de Sant Marçal, en ple Parc Natural del Montseny, i acaba a Blanes, a la desembocadura del riu Tordera. El seu recorregut passa per poblacions tan emblemàtiques del curs del riu Tordera com Blanes, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Arbúcies, Sant Celoni o Sant Esteve de Palautordera. És una iniciativa que vol posar en valor el paratge natural del riu Tordera i potenciar el turisme de qualitat a la zona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació