Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

L’Arxiu i el Museu del Port participen en el programa de ‘Memòria Democràtica de Tarragona’

S’han preparat diverses activitats al port de Tarragona, als espais del Museu del Port i l’Arxiu del Port

Quatre conferències, un documental, una ruta guiada, la presentació d’un llibre i un espectacle teatral, totes elles dissenyades amb l’objectiu de recordar i, sobretot, de no oblidar els nombrosos atacs aeris i bombardejos que va patir la població tarragonina durant la Guerra Civil.

Aquestes mostres culturals i de memòria històrica se celebraran fins al dia 9 de juny.

Per a més informació, visiteu el web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació