Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Farga Palau de Ripoll estrena un sistema d’accés autònom

Un codi permet accedir al recinte i als elements interactius i audiovisuals

Aquest nou sistema, ja inaugurat, permet que els visitants puguin gaudir de les instal·lacions d’una manera autònoma. Mitjançant un codi, es poden engegar els elements interactius dels quals disposa el recinte.

Per tal d’acotar aquest nou mètode de visites pioner a Catalunya, també s’ha renovat la il·luminació dels elements museogràfics, i s’hi han inclòs dos vídeos nous, en quatre idiomes, que es projecten al mateix espai patrimonial.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació