Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

La Festa de la Ciència de la UB

La Universitat de Barcelona obre les portes en aquest projecte de divulgació científica

Aquesta iniciativa vol acostar la ciència a la ciutadania. Per fer-ho, la Universitat de Barcelona obre les portes de les seves instal·lacions científiques de bat a bat. Els visitants podran descobrir els seus laboratoris i la forma com s’hi treballa a través d’activitats guiades que permetran l’experimentació directa de grans i petits.

La novena edició d’aquestes jornades, que nguany es celebrarà els dies 12 i 13 de maig del 2022 a l’Edifici Històric de la UB, situat a la plaça Universitat de Barcelona, recull més de quaranta activitats participatives de divulgació científica per a totes les edats: tenir un paper actiu i dinàmic, a més d’escoltar les explicacions dels professionals, és la millor manera d’aprendre. S’han preparat més de quaranta activitats entre tallers i xerrades per tal d’acostar-nos, una mica més, la ciència a les nostres vides.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació