Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les biblioteques del Bages acullen activitats relacionades amb el vi

9 biblioteques del Bages proposen activitats relacionades amb el vi i la cultura durant el mes de gener

El projecte ‘Biblioteques amb DO’, desplegat a tot Catalunya, vol fer arribar la cultura, el coneixement del territori, la música i l’art a tothom, a través del vi i de la literatura. Al Bages, aquesta iniciativa es materialitza amb activitats culturals com ara teatre, exposicions o xerrades, a nou biblioteques de la zona: Artés, Avinyó, Manresa - Ateneu les Bases, Navarcles, el Pont de Vilomara i Rocafort, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada i Súria. La programació vol divulgar la tradició vitivinícola de la Denominació d’Origen Pla de Bages a través de la cultura.

A més, en relació amb aquestes activitats que volen maridar la cultura i la tradició del vi, hi ha oberta la participació fins a final de mes la setena edició de ‘Vinstagram Pla de Bages’. Podeu participar al concurs fotogràfic enviant una fotografia amb títol, que estigui relacionada amb el vi de la zona.

Per consultar totes les activitats, visiteu el web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació