Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les Nits de Clàssics de Valls

Després de la bona rebuda al primer trimestre, tornen les nits de clàssics a la capital de l’Alt Camp

Del gener fins al juny, les Nits de Clàssics de Valls reprenen la programació amb 14 concerts. La iniciativa vol començar un recorregut per fer arribar la música barroca i la cançó lírica a nous públics, sempre per mitjà dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp.

Paral·lelament, la programació també està pensada per fer lluir el talent de casa nostra, per potenciar el creixement de compositors catalans i per reivindicar les dones compositores. Un clar exemple d’això últim és el concert celebrat el dia 12 de gener ‘Amb veu de dona: dones compositores, dones amb personalitat’, que vol realçar les figures de diverses compositores del segle XIX.

Pel certamen hi passaran peces de grans noms de la música interpretades per estrelles emergents com Mireia Pintó, Pauline Viardot o Vladislav Bronevetzky.

Els concerts es duran a terme al Teatre Principal de Valls i a l’església de Sant Francesc, un espai en desús que l’Ajuntament ha rehabilitat recentment.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació