Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Activitats per gaudir de la natura més propera

L’arribada de la primavera intensifica el dissetè cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans de Barcelona

La natura urbana és una font inesgotable de salut i beneficis socials. A l’àrea metropolitana per excel·lència, la de Barcelona, representa el 50% del territori: descobrir-la, conscienciar sobre la seva importància i conservar-la són els objectius del dissetè cicle d’activitats familiars als parcs, platges i rius, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Per al març hi ha programades un total de dotze activitats, i algunes són novetat. Per exemple, el 4 de març tindrà lloc el taller Més que cistells, amb el qual ens acostarem als materials naturals que hi ha als utensilis quotidians; el 19 hi haurà un escape room al parc de Can Vidalet, a Esplugues de Llobregat, i el 26 es pintarà un mural al parc Nou del Prat de Llobregat. I tot això, sense oblidar les activitats més clàssiques, com l’anellament d’ocells al Llobregat, el descobriment de la fauna marina a la platja de Montgat o de les plantes remeieres de la vall de Pomar.

Cal inscripció prèvia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació