Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Mas Palou torna a obrir les portes a l’art

El pròxim 18 de març un gran esdeveniment culminarà l’estada creativa de 9 artistes de diverses disciplines en aquesta masia del Pla del Penedès

Artistes de tot el món es reuniran a Mas Palou per dur a terme la tercera residència artística entre vinyes. El propòsit d’aquest projecte és construir un espai de creació descentralitzat on l’art i la col·lectivitat es retroalimentin. Els artistes gaudiran de deu dies d’allotjament dedicat a aprofundir en la seva proposta artística i dos tallers d’artistes locals. La residència culminarà en un esdeveniment el 18 de març.

Aquesta nova edició agafa el relleu de les que es van celebrar l’abril de 2021 i el gener de 2022, propostes gestades en els moments més durs de la pandèmia. L’estada reuneix artistes de disciplines diverses: dansa, música, disseny d’objectes, cinema, escriptura i arts visuals.

La tria de les artistes, d’entre més de 80 propostes, ha anat a càrrec de les germanes Maria i Anna Vallès Beneit, impulsores del projecte. En destaquen la diversitat de propostes, la creativitat dels projectes i les ganes de trobar-se amb altres creadors. Els residents, que des del dia 10 de març compartiran els espais que ofereix Mas Palou, vindran de Singapur, els Estats Units, Alemanya, Malàisia, Bòsnia i Espanya. Els perfils complets dels artistes es poden llegir al perfil d’Instagram de Mas Palou, on també es podrà seguir la residència

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació