Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Onzena edició del Mercat de l’Olla de Caldes de Montbui

Els dies 18 i 19 de març se celebra el Mercat de l’Olla de Caldes de Montbui, que repartirà més de 6.000 racions de llegums cuits en aigua termal

L’olla més grossa de Catalunya torna a estar a punt per començar a bullir. El cap de setmana del 18 i el 19 de març arriba l’onzena edició del Mercat de l’Olla de Caldes de Montbui. El centre històric del municipi s’omplirà amb un centenar de parades de productes gastronòmics i artesanals, activitats i tallers per a tota la família i ‘food trucks’.

L’olla més gran de Catalunya serà la protagonista. Enguany està previst repartir més de 6.000 racions de llegums cuits en aigua termal. Com a novetat, els cigrons aniran acompanyats amb botifarra del perol i llardons.
Aquest any s’incorpora el nou espai ‘Relaxa l’Olla’, un programa d’activitats desenvolupades conjuntament amb els alumnes del Cicle Formatiu de Benestar i Termalisme de l’IES Manolo Hugué per fomentar, d’una manera lúdica, el termalisme i el benestar entre tot el públic. A més, entre els participants se sortejaran diversos productes i paquets termals.

Els restaurants de Caldes de Montbui s’uneixen també al Mercat amb la iniciativa ‘Se’ns en va l’olla’. Una proposta que consisteix en la creació d’un plat estrella inspirat en la cuina termal i tradicional que els restauradors calderins inclouran en les seves cartes del 18 al 26 de març.

Per a més informació, visiteu la web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació