Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Quatre rutes gastronòmiques per gaudir de la cuina mallorquina

La Mostra de Cuina arriba a Mallorca del 6 de març al 2 d’abril per conèixer la gastronomia dels pobles de l’illa

Del 6 de març al 2 d’abril, s’organitza a Mallorca la Mostra de Cuina. Una proposta que consisteix en l’organització de quatre rutes gastronòmiques per gaudir de la bona cuina mediterrània i, en el recorregut, descobrir l’encant dels pobles de l’illa.

L’organització, liderada per l’Associació de Restauradors de Mallorca, ha elaborat rutes gastronòmiques per quatre zones geogràfiques i cada setmana se centraran en una àrea de l’illa. Els restaurants que s’han adherit a la iniciativa de la Mostra de Cuina prepararan dos tipus de menú. Es podrà escollir entre el Menú de mostra, que té un preu de 25 euros i inclou entrant, plat principal, postres i beguda, i el Menú gastronòmic, que és de preu i format lliure.

La setmana del 9 al 12 de març es durà a terme la Ruta Palma, un recorregut que inclou la capital de l’illa. Del 16 al 19 de març tindrà lloc la Ruta Serra i Nord, que passa per pobles com Sóller, Deià o Andratx. La Ruta Llevant i Migjorn serà del 23 al 26 de març i en el camí es podran conèixer els municipis d’Artà, Capdepera o Sant Llorenç. Finalment, del 30 de març al 2 d’abril el recorregut finalitza amb la Ruta Pla i Raiguer, en què es podrà descobrir l’encant dels pobles de Costitx, Sant Joan, Sineu o Llubí.

Per a més informació sobre la Mallorca més gastronòmica o sobre les quatre rutes organitzades, visiteu l’enllaç.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació