Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Renovació del certificat Biosphere Destination i presentació de 45 iniciatives inspiradores en turisme regeneratiu i sostenible

El Patronat de Turisme de Lleida identifica 45 iniciatives inspiradores en turisme sostenible alhora que ultima la propera renovació de la certificació Biosphere Destination

Al Fitur, celebrat al recinte firal de Madrid, el Patronat ha presentat un estudi que identifica 45 iniciatives en turisme regeneratiu i sostenible al Pirineu i les Terres de Lleida; és a dir, activitats arrelades al territori que generen un impacte positiu en els àmbits social i ambiental de la zona, a més de beneficiar l’economia local. En altres paraules, són projectes que volen millorar el territori implicant el visitant per ajudar a recuperar o restaurar les destinacions que visiten.

D’altra banda, també s’han enllestit els detalls per renovar la certificació Biosphere Destination del Pirineu i les Terres de Lleida. Aquesta certificació permet a empreses i entitats lleidatanes aparèixer en el primer cercador del món d’opcions de consum responsable.


Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació