Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Torna el programa anual de ‘Passejades guiades’

Sortides per conèixer els diferents espais naturals de la Xarxa de Parcs Naturals

El programa ‘Passejades guiades’ és una proposta de diferents itineraris per descobrir el ric patrimoni natural i cultural dels espais naturals que pertanyen a la Xarxa de Parcs Naturals. Aquest programa ofereix diverses rutes i activitats per a tots els gustos i totes les edats. A més, estareu molt ben acompanyats de guies experts que coneixen molt bé els secrets del territori.

Aquestes sortides es duen a terme cada cap de setmana, i entre les propostes d’aquest any hi ha activitats com les observacions nocturnes, d’ocells migratoris i d’ocells nidificants; visites a coves; sortides dedicades al paisatge geològic, a la fauna i a la flora, o sortides de descoberta del patrimoni. Si hi esteu interessats, podeu consultar la programació completa de l’edició del 2023 i escollir l’activitat que us agradi més.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació