Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Torna la Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta

Amposta celebra la 26a edició d'aquesta festa gastrònomica el 26 de febrer

El 26 de febrer arriba a Amposta la 26a edició de la Festa de l’Arròs i la Carxofa. Una fira gastronòmica que tindrà com a protagonistes dos dels productes estrella de les Terres de l’Ebre. La festa, que se celebrarà a la zona del Pavelló Firal, acollirà diverses activitats que començaran a partir de les 10 h i l’obertura de portes de la zona gastronòmica serà a les 12 h.

En aquesta festa podreu fer una degustació de productes de proximitat i també escollir entre les diverses propostes que han elaborat alguns restaurants de la zona. A més, gaudireu de diferents activitats, com el mercat de productes de les Terres de l’Ebre o espectacles de cuina en directe a l’Auditori d’Amposta. D’altra banda, per als més petits també hi haurà activitats dirigides a la zona infantil.

La venda de tiquets es farà a partir de les 10 h, però podreu aconseguir la vostra entrada anticipada a partir del dilluns 20 de febrer a l’Oficina de Turisme i a l’Oficina de Cultura i Festes d’Amposta.

Per a més informació, consulteu la web.


Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació