Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Una casa feta museu per l’artista

L’artista Edgar Massegú ofereix la possibilitat de conèixer casa seva, convertida en casa museu, i mostrar-nos un treball alegre i compromès

L’Edgar diu que a casa seva s’ha acabat el bròquil. I així és: va utilitzar totes les tapes d’olla que hi tenia per crear l’obra Lunar system, que ara és el llum de la cuina. Aquesta peça és un dels treballs fets per aquest artista gironí que es poden veure en les visites guiades a casa seva, a Sarrià de Ter.

S’hi va instal·lar el 2019 i el confinament li va permetre fer realitat un somni d’infantesa: convertir-la en casa museu i permetre que la gent hi fes visites guiades per conèixer l’artista, la casa i la seva obra. Organitzades com una gimcana immersiva, interactiva i didàctica, és el mateix Edgar qui ens mostra el seu art, molt centrat en la sostenibilitat i en el reciclatge d’objectes quotidians però sense oblidar el gaudi.

El recorregut inclou totes les estances perquè totes estan museïtzades. No us sorprengueu, doncs, si l’Edgar treu escultures del congelador o us ofereix pa amb tomàquet petrificat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació