Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘A la recerca dels Vitis’, una activitat per descobrir el Penedès en família

Una nova proposta turística per recórrer els indrets emblemàtics de 12 municipis de l’Alt Penedès

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, juntament amb 12 municipis de la comarca de l’Alt Penedès, presenten una nova proposta turística, única i singular, per gaudir en família recorrent indrets emblemàtics ubicats en 12 municipis de la comarca de l’Alt Penedès.

Així doncs, el projecte ‘A la recerca dels Vitis’ surt a la llum després de prop de dos anys de treball, en coordinació amb els municipis i recursos implicats. L’activitat té l’objectiu de donar a conèixer els diferents recursos i indrets del territori, generar una ruta que incentivi la mobilitat per la destinació, diversificar l’oferta turística, garantir una experiència a mida per al turisme familiar i afavorir la desestacionalització amb una proposta disponible 365 dies a l’any.

‘A la recerca dels Vitis’ compta amb dos grans còmplices perquè sigui una activitat ideal per gaudir en família: d’una banda, un joc digital i pràctic apte per a infants d’edats compreses entre 5 i 12 anys, i de l’altra, els ‘vitis’, uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels diferents municipis.

En definitiva, una proposta de turisme en família que ofereix noves oportunitats per posicionar el territori i que vol continuar creixent en el futur.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació