Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

‘Fem el Passerell’ amb Empordàlia

El celler Empordàlia proposa un abril ple d’activitats sostenibles, solidàries i per a totes les edats, sempre amb la passió per la cultura del vi i de l’oli

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler Empordàlia obre el seu espai per compartir i donar a conèixer la cultura del vi i de l’oli, més enllà dels tradicionals tasts i maridatges, que es poden gaudir durant els caps de setmana de tot l’any.

Apropar-se a la natura, a través de propostes sostenibles, solidàries i per a tots els públics, és un dels objectius d’Empordàlia des de fa temps. Per aquest motiu, el proper dia 2 d’abril, amb l’inici de les vacances infantils de Setmana Santa, s’ha programat una nova activitat, que es diu ‘Fem el Passerell’. Un exercici que vol donar una segona vida a les caixes d’un dels seus vins més apreciats: el Passerell. La tasca consisteix a instal·lar aquestes caixetes niu per les zones assenyalades del voltant d’Empordàlia per facilitar la nidificació dels ocells de grandària petita, com són els passerells, i protegir el seu entorn.

Sant Jordi, festivals i maridatges

Les activitats a l’abril continuen a Empordàlia. Per Sant Jordi, en col·laboració amb la Fundació Arrels, es regalaran roses als clients de les agrobotigues de Pau i Vilajuïga, i una setmana abans en totes les comandes en línia. El dia 29 d’abril, dins del marc del festival Vívid, el celler celebrarà la primavera gaudint d’un capvespre amb un aperitiu amb productes de proximitat. I, el dia 30, conjuntament amb els productors locals Emporarom, hi ha previst un tast maridat al Camp de les Aromes, a l’Escala.

En definitiva, activitats per a tots els gustos perquè gaudiu de la primavera a l’Empordà.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació