Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Campanya de promocions per descobrir el delta de l’Ebre

El Parc i el Museu de les Terres de l’Ebre impulsen una sèrie d’avantatges per gaudir dels principals centres i equipaments patrimonials de la zona

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, impulsen la campanya de promoció ‘Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el delta de l’Ebre’. Una acció que inclou tots els museus i centres d’interpretació de l’àmbit del Delta.

Amb aquesta iniciativa, els visitants del Delta disposaran d’un seguit d’avantatges per gaudir d’alguns dels centres i equipaments de la zona, com la Torre de l’Ermita de l’Aldea, el Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta), la Casa de Fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Poblenou del Delta, Amposta) o el Centre d’Interpretació de l’Arròs La Torra (Camarles).

Els visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit de beneficis, com ara descomptes en les entrades o visites personalitzades. D’aquesta manera, a partir del primer segell de visita d’un equipament, disposaran del 50% de descompte a la resta de centres. A més, si s’arriba als 7 segells, es podran dur a terme visites exclusives i personalitzades als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre o del Museu de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, els visitants que aconsegueixin tots els segells participaran en un sorteig per obtenir dues places en la jornada anual d’anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació