Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El projecte de Bassadòria arrencarà a la Fira de la Mel del Miracle

El projecte d’accions al servei dels espais agroforestals del Solsonès s’iniciarà els dies 25 i 26 de març a la Fira de la Mel del Miracle amb diferents propostes

La Fira de la Mel del Miracle, que se celebrarà els dies 25 i 26 de març, serà l’escenari on Territori de Masies començarà el projecte de Bassadòria. Aquest projecte, que ja es va realitzar el 2018 i el 2019, busca donar a conèixer el vincle entre la societat i els valors del patrimoni ecològic i la biodiversitat del Baix Solsonès i la rodalia. Seguint l’objectiu de la Fira de la Mel, fins a finals de juny es duran a terme una sèrie d’actes, com rutes interpretatives, xerrades i tallers familiars. A més, es crearà material divulgatiu i es farà conscienciació en fires.

La Fira de la Mel començarà el dissabte 25 de març amb la presentació del projecte de Bassadòria i la participació en la xerrada ‘Control integral de la vespa asiàtica. Mètodes per a reduir els seus efectes sobre el medi ambient, l’apicultura i l’agricultura’, ja que un dels pilars del projecte és la sensibilització sobre l’impacte de les espècies invasores. Posteriorment, el diumenge 26 de març es duran a terme dues activitats. La primera consisteix en una ruta interpretativa pel Camí de les Olors, a càrrec de Sàmara Natura, que durarà aproximadament dues hores. A la ruta s’explicaran els hàbitats, els ecosistemes i les espècies amenaçades. A les 12 h es durà a terme la segona activitat, que consisteix en un taller familiar d’hotels d’insectes, també a càrrec de Sàmara Natura.

Per poder fer les dues activitats cal inscriure-s’hi prèviament, mitjançant correu electrònic informacio@territoridemasies.cat o per telèfon 693 05 44 37.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació