Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Expressar-se a través de l’art

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona organitza la II Marató d’Activitats destinades a infants entre 7 i 12 anys

Convertir-se en personatges fantàstics, capbussar-se en la tècnica de l’autoretrat, experimentar amb el gravat i l’estampació serigràfica o provar de fer malabars i equilibris com els millors artistes de circ. La Petita Casa de Cultura de Girona acull el dimarts 4 d’abril un matí de propostes lúdiques i creatives per a tots els gustos, amb l’assessorament de professionals del sector com El Galliner, Centre de Formació Teatral, o els artistes Sebi Subirós i Peluso. Durant dues hores, d’onze a una del migdia, les criatures podran fer un tastet dels diferents espais així com visitar l’exposició Els sentits del joc, on es trobaran nombroses estacions interactives que plantegen petits reptes sensorials.

Biblioteques de Girona col·labora en l’organització d’aquesta jornada aportant un racó amb contes i llibres per a petits i grans. L’accés al recinte és lliure i amb aforament limitat. Cal que tots els participants vagin acompanyats d’un adult.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació