Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

La gran festa gastronòmica de l'Empordà

Del 17 al 26 de març arriba a Roses la Ruta de Tapes i del Vi DO Empordà

Un gran ventall de carns i coccions, plats de marisc, cuina de fusió o tapes tradicionals són algunes de les propostes que prepararan els restauradors de Roses per a la gran festa gastronòmica que se celebrarà entre el 17 i el 26 de març. En l’edició d’enguany, s’hi han adherit un total de 83 establiments, perquè tothom que hi assisteixi pugui gaudir d’un saborós recorregut de cuina rosinca. A més, totes les elaboracions aniran acompanyades de vins, garnatxes, moscatells i escumosos dels cellers DO Empordà. Com en anys anteriors, el preu de cada tapa es manté en tres euros, un import que inclou també un ‘zurito’ de vi o aigua.

Per tal que ningú no es perdi res de la Ruta, s’ha creat una aplicació mòbil que permet disposar de tota la informació necessària per gaudir al màxim de la campanya: llista d’establiments, ubicacions, horaris, fotografies de cada tapa, establiments adaptats, etc. A més, amb l’aplicació també podreu saber la distància a un bar o restaurant, o si els establiments estan oberts, a més d’assenyalar les vostres tapes favorites, etc.

Com en edicions anteriors, el públic assistent podrà participar en el concurs d’elecció a la millor tapa de la campanya i guanyar un premi. Els establiments de Roses també podran guanyar el premi a la ‘Millor Tapa de la Ruta 2023’.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació