Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Passió de Cervera, Tresor del Patrimoni Cultural Immaterial

Els dies 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril torna la representació de la Passió de Cervera, la més antiga del món

Arrenca una nova edició de la Passió de Cervera, una celebració amb més de 500 anys d’història declarada Tresor del Patrimoni Cultural Immaterial de Catalunya i Andorra. Les funcions d’enguany tindran lloc els dies 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril, amb sessions al matí i a la tarda.

La Passió de Cervera compta amb un ampli nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar més de 300 persones entre l’equip artístic i el tècnic. A més, aquesta representació de la Passió de Cervera és la més antiga del món, el naixement de la qual està documentat l’any 1477. Si bé canvien els costums, l’essència de les relacions humanes continua sent la mateixa tant en l’època medieval com en el segle XXI: la violència, la corrupció del poder, el suïcidi, la lapidació i també la condemna a mort d’un reu innocent.

Per a aquesta temporada 2023, l’equip de direcció es manté amb Gemma Palà, David Mora i Mariona Dalmases. Un equip que vol potenciar el ritme de la representació per fer-la més dinàmica i que treballa en la reestructuració de diverses escenes i en la creació de nous personatges.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de la Passió de Cervera es van declarar d’interès públic. L’èxit ha estat constant des d’aleshores i, malgrat que el text continua sent el mateix, l’escenificació ha experimentat innombrables millores. S’ha convertit en un espectacle àgil i modern que aporta una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de la Passió de Cervera. Si voleu gaudir de l’espectacle que us ofereix aquesta nova edició, ja podeu aconseguir les vostres entrades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació