Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Nova edició del cicle ‘El Jardí de la Dorothy’ als Jardins de Cap Roig

Entre març i octubre, diferents actors i actrius interpretaran ‘en veu alta’ els textos de clàssics catalans com Josep Pla, Montserrat Roig o Joan Salvat-Papasseit

La Fundació Josep Pla i la Fundació ”la Caixa” s’uneixen un any més per programar la quarta edició del cicle ‘El Jardí de la Dorothy’ als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell. Entre els mesos de març i octubre es podrà gaudir de vuit activitats per al públic general i de vuit activitats familiars en un espai recollit al cor dels jardins més emblemàtics de la Costa Brava: l’espai de lectura a l’aire lliure dels Jardins de Cap Roig, que porta el nom de la seva creadora, Dorothy Webster.

Pel que fa als recitals ‘en veu alta’, els protagonistes són els textos sobre el mar i la natura de diferents escriptors i escriptores, tots ells clàssics de la literatura catalana: Josep Carner, Maria-Mercè Marçal, Maria Àngels Anglada, Montserrat Roig, Isabel Clara Simó, Joan Salvat Papasseit i, evidentment, Josep Pla. En aquest últim cas, l’activitat serà un ‘Vermut Literari Josep Pla a Cap Roig’, que canvia de continguts a cada edició. Per interpretar-los, es comptarà amb actors i actrius reconeguts del panorama escènic català com Abel Folk, Estel Solé, Carme Sansa, Anna Barrachina, Imma Colomer i Pep Pla, que amb la seva veu aportaran una visió personal dels textos seleccionats.

Quant a les activitats familiars, els artistes i dinamitzadors La Formigueta Curiosa, Umpalumpa, La Sal d’Olot, La Sirga i Tacte Joiers, juntament amb les actrius Meri Yanes i Olga Cercós i la mateixa Fundació Josep Pla, seran els encarregats de dur a terme mensualment un taller amb una experiència artística i literària per gaudir en família.

A més, des de març i fins a l’octubre també tindrà lloc l’organització de la Ruta Josep Pla a Cap Roig, una activitat en què els visitants podran descobrir a través de la literatura de Josep Pla la història del jardí botànic. Enguany, com a novetat, la programació incorpora una variant per a públic familiar: la ‘Ruta Josep Pla a Cap Roig, paraules i pinzellades’, que tindrà lloc els mesos d’abril i octubre.

Per consultar la programació completa i adquirir les entrades dels espectacles amb antelació, visiteu la web dels Jardins de Cap Roig.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació