Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El Maresme estrena quatre rutes ludificades

Els nous itineraris permetran descobrir la comarca a través d’enigmes que s’han de resoldre a diferents ubicacions

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat unes rutes ludificades per descobrir la cultura del Maresme d’una manera diferent. Quatre itineraris divideixen la comarca amb enigmes que s’han de resoldre a diferents ubicacions. A més, tothom que aconsegueixi finalitzar la ruta tindrà una recompensa.

La iaia del Maresme, un personatge fictici, és el fil conductor de les rutes, que tenen el nom d’ocells: a l’Alt Maresme es pot fer la Ruta de la Puput; al Baix Maresme, la Ruta d’en Picotet; al Maresme Centre, la Ruta de Cames Llargues, i al Maresme Centre-Alt, la Ruta d’en Xatrac.

Cadascun d’aquests itineraris té entre 13 i 15 reptes als quals els correspon una ubicació en què s’ha de resoldre un enigma. Pot ser un trencaclosques, una endevinalla, un element amagat, etc. L’objectiu és descobrir la comarca d’una manera lúdica, visitant-ne els diversos racons tot jugant.

A través d’aquesta pàgina web s’accedeix a les quatre rutes que divideixen la comarca geogràficament de sud a nord; només cal disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a Internet i tenir activada la geolocalització.
A més, acabar una ruta té recompensa, ja que es poden aconseguir descomptes a diversos establiments de la comarca, com un 2x1 en una ruta infantil a cavall d’un ruc a Rukimon o un 10% de descompte a la masia de turisme rural Can Rosich.

Abans de començar a descobrir la comarca es recomana utilitzar el navegador Chrome per accedir a la web i tenir sempre disponible un mapa per geolocalitzar-se i veure quines són les parades del recorregut.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació