Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

GastroPirineus 2023

Els dies 11 i 12 d’abril arriben les jornades professionals de gastronomia i de cuina dels Pirineus

La vuitena edició de les jornades ‘GastroPirineus 2023’ se celebrarà els dies 11 i 12 d’abril a l’hotel Port Ainé 2000, al Pallars. Enguany, més d’una vintena de professionals reivindicaran la cuina i la gastronomia del territori. El públic podrà gaudir de sessions de cuina en directe, de maridatges de vins i de productes del Pirineu i d’altres indrets de la geografia catalana.

Aquest esdeveniment, de caràcter anual i itinerant, té com a principal objectiu reunir productors, enòlegs, sommeliers, ramaders, gastrònoms i, per descomptat, xefs d’arreu dels Pirineus catalans i andorrans, i de la resta de Catalunya, que representen l’amor i l’estima pel producte, per la cuina i pel territori.

En aquesta nova edició, pujaran a l’escenari xefs de la talla d’Oriol Rovira, que oferirà una sessió sobre la ‘Cuina del terrer amb producte propi i de temporada’; Ada Parellada, que presentarà ‘La cuina de Les Sopes i del Semproniana’, o Sergi de Meià, que cuinarà amb producte ecològic i de quilòmetre zero. D’altra banda, també es podrà gaudir de la cuina en directe d’altres professionals del territori, xefs d’arreu del Pirineu, des de la Vall d’Aran fins al mateix Ripollès, a més d’Andorra la Vella i els Pirineus Orientals, i d’altres cuiners i cuineres d’arreu de Catalunya.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), com a principal patrocinador de ‘GastroPirineus’, farà possible que l’esdeveniment se celebri en un dels indrets més atractius del Pirineu, com és l’estació d’esquí de Port Ainé. Un certamen que se celebra amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Un any més, totes les sessions es podran veure des de qualsevol lloc del món en directe mitjançant el canal de YouTube ‘Gastroevents’. Així mateix, també es podran seguir per les xarxes socials d’una manera interactiva. Aquí podeu consultar tot el programa i més informació de l’esdeveniment.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació