Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Tros de dona’, una exposició que reivindica el paper de les dones al llarg de la història

El Museu de la Vida Rural posa en valor el treball invisibilitzat de les dones per al sosteniment de la vida

El Museu de la Vida Rural, a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), exposa ‘Tros de dona’, una mostra que reivindica el paper de les dones al llarg de la història i que posa en valor moltes de les tasques diàries i necessàries per al sosteniment de la vida, que sovint són invisibles, però imprescindibles. Tasques que necessiten mirades per assolir un futur diferent amb una corresponsabilitat real.

L’objectiu de la mostra és reconèixer el valor de totes aquestes tasques, però també la importància del paper de les dones en qüestions educatives, afectives, ambientals, sanitàries, físiques, socials i domèstiques.

La mostra està estructurada en quatre àmbits (casa, carrer, cos i terra) i consta d’un gran nombre de peces de la col·lecció del Museu (algunes mai exposades fins ara). L’exposició conté instal·lacions artístiques, videoart, escultures, gravats, fotografies o infografies, entre altres disciplines.

Aquesta exposició, comissariada per Anna Maria Andevert, neix com a conseqüència d’un projecte d’investigació impulsat pel Museu i realitzat per Catalina Gayà Morlà, Judith Ruiz Crosas i Laia Seró Moreno sobre la presència de les dones en l’exposició permanent del Museu.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació