Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

6 escapades primaverals en família

Idees per sortir de casa amb el petits a gaudir d’aquesta estació

És primavera! Sortim d’escapada? Un cap de setmana rural, dos dies d’excursions, una sortida amb bici o una escapada per descobrir els voltors. Són només algunes de les propostes que et fem per passar un cap de setmana en família i gaudir de l’estació que la sang altera!

Amb bici per la Ruta del Carrilet

Ruta del Carrilet La ruta del Carrilet, al seu pas per la vall d’AroÒscar Rodbag
La via verda que uneix Olot i Sant Feliu de Guíxols és un itinerari de pràcticament un centenar de quilòmetres ben adaptat per fer-lo a peu, amb bicicleta i, també, amb bicicleta de mà (‘handbike’). Preparats per gaudir-ne en família? És un passeig agradable i fascinant que va des de les terres volcàniques de la Garrotxa fins a la brisa marina de la Costa Brava passant pel centre mateix de la ciutat de Girona. Als teus fills els encantarà!

Més informació
Ruta del Carrilet 

Observació d’estrelles al Parc Astronòmic Montsec

Montsec La serra de Montseun és un dels millors llocs del món per observar les estrellesIñaki Relanzon
Sabies que el Montsec és el millor lloc de Catalunya i un dels millors llocs del món per observar les estrelles? Les seves condicions geogràfiques, climatològiques i l’absència de contaminació lumínica han aconseguit que el seu cel rebi la certificació Cel Starlight, una denominació que agrupa els millors cels del món, i de la qual també gaudeix el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Una excusa ideal per descobrir aquests dos indrets pirinencs, racons únics de les Terres de Lleida. Si tens petits enamorats de la natura, escapeu-vos-hi!

Més Informació
Parc Astronòmic del Montsec

Primavera a la Muntanya d’Alinyà

Mirador Muntanya d'Alinyà Observació dels voltors des de la Muntanya d'AlinyàJordi Dalmau
Sabies que aquesta vall és l’única d’Europa on s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors del continent: el trencalòs, el voltor negre, l’aufrany i el voltor comú? Gestionat per la Fundació Catalunya - La Pedrera, pots fer alguna de les visites que proposa l’empresa especialitzada en ecoturisme Aubèrria, com ‘Guarda per un dia’ o ‘Menjant amb els voltors’, per descobrir de més a prop aquestes espècies. També pots triar alguns dels itineraris per conèixer l’espectacularitat paisatgística d’aquest indret, com el que porta a la font d’Aiguaneix o a l’ermita de Santa Pelaia. 

Més informació
Muntanya d'Alinyà

Caminades pel Cinquè Llac

El Cinquè Llac La ruta d' 'El Cinquè Llac' llueix esplèndida a la primaveraMaria Rosa Vila
No perdis l’oportunitat de gaudir de l’esclat de colors que ofereixen els paisatges de la ruta El Cinquè Llac a la primavera. Una travessa circular de muntanya mitjana que transcorre per l’Alta Ribagorça i els Pallars, a la falda del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, amb inici i arribada a la Pobla de Segur. Tria’n una etapa i fes-la amb tota la família!

Més informació
El Cinquè Llac
El Cinquè Llac a la primavera

Turisme rural al Solsonès

L'embassament de la Llosa del Cavall L’embassament de la Llosa del Cavall al capvespreGetty Images
Al cor del Prepirineu, la comarca del Solsonès és un paradís natural força desconegut i un dels indrets més indicats per fer-hi turisme rural. Entre boscos i prats, travessats per cabalosos rius i rodejats de serralades imponents, s’amaguen un munt d’indrets ideals per organitzar una escapada en plena natura, a més d’un gran nombre de masies pairals que ofereixen la possibilitat de fer-hi una estada ideal en família. Un cop instal·lats, us recomanem explorar la zona. Algunes idees són: seguir el curs de la ribera Salada, que adopta en diferents trams formes molt capritxoses i atractives; visitar els embassaments de la Llosa i de Sant Ponç, o anar a veure el naixement del Cardener. 

Més informació
Turisme Solsonès
8 llocs que heu de conèixer al Solsonès

Petita descoberta del Parc Natural del Delta de l'Ebre

El paisatge del Delta de l'Ebre Recórrer el delta de l'Ebre en bicicleta és una de les activitats que es poden fer al parc natural@pinapli
Descobrir les gairebé vuit mil hectàrees del Parc Natural del Delta de l’Ebre en un cap de setmana és impossible. Tanmateix, sí que se’n poden conèixer alguns dels paratges en un parell de dies. L’itinerari que us recomanem comença a l’Ampolla per recórrer un dels espais naturals menys coneguts del delta: la Bassa de les Olles. Hi podeu fer una ruta a peu o en bicicleta i veure els ocells des dels miradors alçats o amagats entre canyissars. Exploreu altres racons per gaudir d’imatges úniques com les del solitari far del Fangar, les dunes de les platges de Migjorn, la barra del Trabucador, les cases blanques del Poblenou del Delta o els flamencs alçant el vol a les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada. Dormiu en una barraca tradicional, tasteu els seus arrossos, observeu els ocells i acabeu la descoberta a Sant Carles de la Ràpita, visitant el Museu del Mar de l’Ebre o embarcant-vos en un veler o en una ‘golondrina’ per anar a dinar a una musclera.

Més informació
Parc Natural del Delta de l'Ebre
8 racons Descobrir per enamorar-se del Delta
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació