Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Catalonia Sacra dona a conèixer la diversitat i riquesa del patrimoni cultural eclesiàstic

Al mes de juny s’han programat diferents visites guiades per conèixer esglésies i monestirs que tenen un alt valor patrimonial

Catalonia Sacra va posar en marxa al març un programa de més d’una quarantena d’activitats en 15 comarques de Catalunya i una del País Valencià, que duraran fins al novembre d’aquest any. Aquest festival itinerant dona a conèixer la diversitat, la riquesa i els valors del patrimoni cultural de l’Església.

Aquesta onzena edició inclou activitats com visites, itineraris, conferències... des de Saurí (el Pallars Sobirà) fins a Morella (els Ports) amb propostes que van des de l’art medieval fins a l’art del segle XXI. El programa inclou temàtiques de tota mena, que, a banda de permetre visitar esglésies d’alt valor patrimonial, convida a conèixer elements diversos —com la indumentària litúrgica— o fer una activitat familiar per explicar als nens les pintures de Serrasanta.

Els punts on es fixa el focus també són molt diversos: des de grans conjunts molt coneguts, com la Seu Vella de Lleida, fins a projectes que mai no s’han arribat a executar, com és el cas de les torres que va projectar Gaudí per a l’església de la Colònia Güell.

Activitats destacades de juny
Catalonia Sacra ha programat, per al mes de juny, tres visites guiades a diferents indrets que representen un gran valor del patrimoni cultural eclesiàstic a Catalunya:

3 de juny. Visita guiada als sorprenents colors de l’església de Sant Victor de Saurí (Sort).

10 de juny. Visita guiada a l’església de Santa Eulàlia d’Esparraguera, que té un campanar de 63 metres d’alçària que s’erigeix com un dels més alts del país.

17 de juny. Visita guiada al monestir de Sant Daniel de Girona, que acull més de mil anys d’història, de pregària i d’acollida.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació