Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Catalunya aspira a ser la primera Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Aquest reconeixement permetrà continuar amb la revolució gastronòmica i consolidar un model turístic innovador i regeneratiu

Catalunya ha presentat candidatura per esdevenir Regió Mundial de la Gastronomia 2025. En cas d’aconseguir-ho, es convertiria en la primera regió del món a tenir aquest títol. Un títol que té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions que contribueixen activament a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, fent valdre les diferents cultures alimentàries, l’educació per a la salut i la sostenibilitat i la innovació gastronòmica. Es tracta d’un guardó que aporta credibilitat a les regions, ja que és atorgat per un jurat independent i internacional d’experts
format per persones de diferents àmbits de competència, com ara el turisme, la cultura, l’hostaleria i l’agricultura.

Aquest jurat ha recorregut diferents comarques i projectes representatius del model turístic i enogastronòmic català, per conèixer de primera mà les potencialitats de la candidatura. L’any 2016, Catalunya ja va obtenir el títol de Regió Europea de la Gastronomia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació