Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Catalunya té 96 platges i 24 ports amb Bandera Blava

Suma dues platges i un port més que l’any passat

Catalunya aquest 2023 disposa de 96 platges (dues més que l’any passat) i 24 ports (un més) guardonats amb la Bandera Blava, un reconeixement internacional a la seva qualitat i serveis. Pel que fa a les platges, 28 corresponen a les comarques de Girona, 33 a les de Barcelona, 26 a les de Tarragona i 9 a les de les Terres de l’Ebre. I sobre els ports, n’hi ha 10 de la zona de Girona, 7 a la de Barcelona i 7 més a la de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Un distintiu a escala internacional
El premi ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava de la FEE (Foundation for Environmental Education). Aquest guardó, reconegut a escala internacional i que s’atorga en 47 països dels cinc continents, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació