Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser senyalitza 19 rutes

S’hi han senyalitzat 104 quilòmetres de senders i s’hi han instal·lat prop de 500 elements de senyalització

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser ha senyalitzat i interpretat 19 itineraris per donar a conèixer els valors naturals i culturals dels diferents llocs del Parc. En total, s’hi han senyalitzat 104 quilòmetres de senders. Així mateix, també s’hi han instal·lat mig miler d’elements de senyalització vertical i horitzontal, i una cartellera de lectura i interpretació del paisatge per a cada itinerari.

Els itineraris posen l’accent en la fauna i la flora del Parc, però també es fixen en altres aspectes, com ara la geologia, la hidromorfologia, l’arqueologia, la ramaderia i el patrimoni cultural de la zona.

Tot i que la majoria d’aquestes rutes ja són conegudes, la senyalització vol posar en valor els seus elements patrimonials i ajudar el visitant a descobrir-ne i a interpretar-ne cada racó i cada element. Així, també s’han editat uns fullets interpretatius per a cada itinerari, amb diversos apartats de fauna, flora, normativa i punts d’interès i s’ha impulsat un joc de descoberta per animar els visitants del Parc a fer i descobrir les diverses rutes que tindrà premi en forma de producte agroalimentari del Ripollès.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació