Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus tornen per fomentar la mobilitat sostenible

S’ha engegat un pla pilot per promoure el darrer tram dels desplaçaments fins als espais naturals o punts d’interès mitjançant transport públic

Enguany se celebra la vuitena edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, un esdeveniment que vol fomentar el senderisme com una activitat turística saludable, responsable i de proximitat. En aquesta nova edició, els festivals fan un pas més enllà en la seva visió i han començat un pla pilot per fomentar el darrer tram dels desplaçaments fins als espais naturals o punts d’interès mitjançant transport públic.

En total, se celebraran 12 festivals, que tindran lloc de maig a octubre en el conjunt de les 11 comarques de la Marca Pirineus. Els festivals on es durà a terme el pla pilot són el Garrotxa Volcanic Walking, el Festival Camina Pirineus Alt Urgell, el Festival de Senderisme Vall Fosca - Pirineus i el Ripollès Discovery Walking.

Els festivals pirinencs inclouen un extens programa d’itineraris a peu per a tota mena de públics i amb diferents graus de dificultat, conduïts per guies professionals. A més, també s’organitzen activitats per conèixer la cultura i la gastronomia locals.

Repetir té premi
Els Festivals de Senderisme dels Pirineus tornen a posar en marxa el ‘passaport dels festivals’, una iniciativa que es va iniciar en l’edició passada i que vol animar els visitants a assistir a més d’un esdeveniment. Al seu torn, aquestes persones que hagin participat en més d’un festival entraran en el sorteig d’uns prismàtics, una motxilla de muntanya i uns bastons de ‘trekking’.

Festival Senderista de la Costa Daurada

Enguany també se celebrarà la tercera edició del Festival Senderista de la Costa Daurada. Un esdeveniment organitzat pel ‘Descobrir’ i que té la missió de reivindicar de manera lúdica alguns dels territoris més bonics del nostre país, plens d’atractius naturals i paisatgístics avui en dia encara poc coneguts, tant a les muntanyes de Prades, que s’estenen per les comarques del Baix Camp, l’Alt Camp i la Conca de Barberà com a les Terres de Mestral (Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació