Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

L’Anoia estrena web turística

VisitAnoia recull les millors experiències i propostes en aquesta comarca de la Catalunya central

El portal VisitAnoia ja és una realitat i posa les propostes de turisme de la comarca a l’abast de la mà, al mòbil amb un clic. A través de l’adreça www.visitanoia.cat ja es pot descobrir l’oferta d’empreses i professionals de turisme de la comarca de l’Anoia i trobar tot un seguit de propostes, establiments i activitats. El web conté també un mapa interactiu amb tots els elements, informació de com arribar a la comarca i com moure-s’hi, una agenda d’activitats i d’altres informacions per tal de planificar una estada a la comarca.

Visitanoia posa de manifest que l’Anoia és un territori amb molt de potencial per descobrir tot l’any. Una destinació turística d’interior plena d’encant, amb propostes tant en l’entorn rural com en l’urbà, amb un turisme actiu i de descans i amb uns espais propers, familiars i autèntics. Enoturisme, rutes en bicicleta, passeigs en globus, allotjaments rurals de somni, patrimoni històric, activitats al camp i a la ciutat, per fer tots sols, en família o en grup. Descobrir l’Anoia és conèixer i viure el seu entorn i amb la seva gent, de prop i amb la senzillesa de qui la viu dia a dia.

Visitanoia rep el suport del Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i Anoia Turisme.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació