Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Casa Amatller acull un nou museu digital dedicat al Modernisme

L’exposició convida el públic a fer un viatge als orígens de Barcelona

La Casa Museu Amatller, situada al passeig de Gràcia, incorpora un nou museu digital, un espai dedicat al Modernisme i als orígens de la Barcelona actual. El nou recinte disposa d’una museografia digital i interactiva, juntament amb d’altres recursos tecnològics, projeccions audiovisuals, realitat augmentada i realitat virtual.

L’exposició convida el públic a fer un viatge en el temps fins a l’any 1900, visitant la Casa Museu, residència d’Antoni Amatller a la planta noble. I, ara, també es podrà gaudir de la visita al Museu Digital, situat a l’antic jardí de la casa.

Una mica d’història
L’any 2015 es van obrir per primer cop les portes al públic de la Casa Museu Amatller, a la planta noble. Una casa dissenyada l’any 1900 per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch que avui dia s’ha convertit en un dels exemples més grans del Modernisme català. Es conserva en l’estat original, amb tot el seu mobiliari i decoració de l’època.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació