Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

La cúpula de la sostenibilitat s’instal·la a Falset

La instal·lació, pionera al país, ofereix experiències immersives gratuïtes per a tots els públics

L’entitat reusenca Còdol Educació porta a Falset (Priorat), del 27 de maig a l’11 de juny, una proposta que no deixarà ningú indiferent. Es convida el públic a entrar a la primera cúpula de la sostenibilitat del país, per viure-hi dues experiències immersives i artístiques adaptades al públic escolar, familiar i general.

L’activitat ‘L’Art de la sOH!stenibilitat’ anima a repensar, en família, la nostra manera de viure, mentre que ‘La vida en jOH!c’ planteja quins principis fan que la vida sigui sostenible i reflexiona sobre com podem aplicar aquests principis a les situacions quotidianes del nostre dia a dia per crear, entre tots, una cultura regeneradora. El joc de llums, la música, els audiovisuals i els materials didàctics tan acurats que acompanyen aquestes activitats faran gaudir els petits i els grans.

Més informació
Per participar en les activitats cal fer-ne la reserva prèvia a la web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació