Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

La Setmana de la Natura presenta més de 400 activitats per reivindicar la restauració ecològica

Un voluntariat a la platja de la Móra, a Tarragona, serà el tret de sortida de la Setmana de la Natura, que tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny

La Setmana de la Natura celebra enguany una edició que reivindica la restauració ecològica per contribuir en la lluita contra la situació de greu sequera i l’important risc d’incendis forestals que pateix el país. Amb l’eslògan ‘Amb tu, restaurem la natura!’, es presenten més de 400 activitats que organitzaran biblioteques, escoles, entitats ambientals, parcs naturals o ajuntaments en diferents indrets de la geografia catalana del 22 de maig al 5 de juny.

El proper dissabte 13 de maig, a les 10 h, la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i l’Associació Mediambiental la Sínia organitzaran una acció de voluntariat centrada en l’àmbit litoral del torrent de la Móra de Tarragona, que serà el tret de sortida de la Setmana de la Natura.

Abans del voluntariat, que consistirà en la instal·lació de captadors de sorra i de pals per delimitar l’abalisament i la retirada de flora exòtica invasora de la platja de la Móra, representants de la XCN explicaran com la Setmana de la Natura vol contribuir, un any més, a visibilitzar la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per fer front a la pèrdua de biodiversitat i a la crisi climàtica en un moment de forta alarma social.

La campanya es consolida com un dels esdeveniments més importants d’implicació ciutadana pel medi ambient a Catalunya. A la web de Setmana Natura trobareu totes les activitats que s’organitzen enguany. Podeu triar entre diferents activitats, com tallers infantils, xerrades, exposicions, passejades guiades, anellaments d’ocells, etc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació