Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Maldà es converteix en la capital catalana de l’escultura en pedra

La 3a edició del festival ‘Maldant la pedra’ arribarà al municipi urgellenc del 29 de maig al 4 de juny

Reivindicar, divulgar i promoure el valor de la pedra com a element patrimonial i artístic. Aquest és l’objectiu de ‘Maldant la pedra’ (Festival d’Intervenció Escultòrica i Sociocultural en la Pedra), una iniciativa que, entre el 29 de maig i el 4 de juny, convertirà Maldà (Urgell) en la capital catalana de l’escultura en pedra.

El festival inclourà intervencions en viu per part d’escultors, exposicions, conferències, visites guiades, tallers, concerts i activitats centrats específicament en el món de la pedra treballada. L’activitat estrella del festival serà el treball de quatre prestigioses escultores, que elaboraran en directe sengles creacions en pedra al pati d’armes del castell de Maldà. Les artistes són les catalanes Sara Ponsarnal i Montse Cufí, la taiwanesa Pan Weiju i la francesa Coraline Quincey. Posteriorment, les obres d’aquestes escultures seran distribuïdes per tot el poble.

Aquest festival vol posar en valor la pedra com a element bàsic en l’evolució de la humanitat, principalment, des del punt de vista constructiu i artístic, present en quasi totes les cultures i molt especialment en la mediterrània. La creació d’escultures a Maldà, prevista dins del festival, dona continuïtat a la seva presència secular en marges, aljubs, cabanes de volta, balmes murades, esteles, cogulles i altres elements patrimonials.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació