Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix Lactòfils, la ruta dels productes lactis a Catalunya

18 propostes gastronòmiques, culturals i vivencials dividides en 3 rutes territorials

Representants de la producció i la transformació de llet a Catalunya han posat en marxa el projecte Lactòfils, la Ruta dels Lactis, amb l’objectiu d’oferir a totes aquelles persones entusiastes de la llet i els seus derivats experiències culturals, gastronòmiques i vivencials al voltant d’aquests productes. El projecte arrenca amb tres rutes diferenciades: la ruta de Barcelona, la de Girona i la de Lleida, que permetran a la ciutadania conèixer persones que estimen els productes lactis i viure, en primera persona, els projectes que duen a terme.

Aquesta iniciativa posa a l’abast de tota la ciutadania espais i experiències úniques amb què es pot entendre millor el món dels productes lactis i la seva importància a Catalunya, tot potenciant-ne el valor cultural i donant visibilitat a tots els agents implicats en la seva producció, transformació i control de qualitat.

Des de granges familiars a botigues, productors gastronòmics tradicionals o grans productors, els entusiastes dels lactis, anomenats en el projecte Lactòfils, poden accedir a l’espai web de les tres rutes, inclòs dins de la Gastroteca, per veure quins espais poden visitar i quines experiències poden fer .

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació