Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

Un llibre recull en imatges com canvia el paisatge de la Terra Alta en un any

El fotògraf Rafa Pérez copsa la bellesa del cicle de la vinya

El fotògraf Rafa Pérez ha copsat la bellesa natural de la Terra Alta i el cicle de la vinya en un llibre que recull cent instantànies que reflecteixen com canvia el paisatge des del gener fins al desembre, i que la periodista ebrenca Anna Ferràs arrodoneix amb uns textos plens d’emoció.

‘DO Terra Alta. Autèntic paradís rural’, editat per ARA Llibres, té 240 pàgines que posen en valor la riquesa d’aquesta comarca de tradició vinícola. 365 dies condensats en fotografies que són una oda a la bellesa natural i que mostren els pobles i la història d’aquesta comarca, així com el cicle de la vinya i els seus treballs.

La DO Terra Alta celebra 40 anys

Enguany fa quatre dècades de la creació de la DO Terra Alta. Per celebrar-ho la DO proposa una ruta per recórrer el paradís rural de les Terres de l’Ebre amb una ruta per conèixer el vi i el seu paisatge.

Custodiada pel Parc Natural dels Ports i el riu Ebre, la Terra Alta és la regió vitivinícola catalana més meridional i destaca pels vents cerç i garbinada, així com per una forta petja històrica que ha marcat el caràcter dels viticultors, que han sabut preservar l’entorn natural i patrimonial.

Amb la seva situació geogràfica, les Terres de l’Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la Unesco, el 2013, pel gran valor paisatgístic, la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i el seu model de conservació de la biodiversitat. I és que aquí, a més de poder conèixer i tastar uns vins excepcionals, us trobareu una gastronomia i un patrimoni històric i cultural que són un atractiu indiscutible de la Terra Alta.

I precisament el vi, la gastronomia, la història i la cultura vertebren la Ruta del Vi de la DO Terra Alta, un projecte que implica diferents agents tant de la demarcació de Tarragona i de la comarca com de la DO Terra Alta i els seus cellers, el Consell Comarcal de la Terra Alta, la Diputació de Tarragona i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta. Una ruta que es pot fer tot l’any i que inclou 25 cellers amb més d’una seixantena d’experiències per a tots els públics, des de cursos d’iniciació al tast de vins, fins a tallers de verema i visites històriques... i tot per convidar els visitants a conèixer aquest territori que es considera l’ànima de la garnatxa blanca.

Més informació
www.doterraalta.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació