Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

6 rutes per enamorar-se del Garraf

Camins, patrimoni i natura per gaudir al màxim de totes les possibilitats que ofereix aquesta comarca d’una bellesa mediterrània única

El Garraf és una comarca amb una àmplia riquesa natural i cultural. Sabíeu que ara podeu descobrir-la a través de 18 itineraris que, a peu o en bicicleta, us permetran conèixer els paisatges més genuïns de la comarca? El mar, les muntanyes, les vinyes i el riu Foix són els principals eixos vertebradors del projecte ‘Garraf: camins, patrimoni i natura’, una iniciativa que vol preservar aquests espais i posar en valor rutes i camins que lliguen cultura i natura. Des del DESCOBRIR us hem fet una selecció de sis rutes perquè gaudiu descobrint aquesta comarca amb una bellesa mediterrània única.

Ruta del Mirador de la Punta Grossa

Espai Far Espai Far a Vilanova i la GeltrúGarraf Turisme
Aquest itinerari consisteix en una ruta circular que recorre tot l’espai natural dels Colls i Miralpeix fent una anella verda, a la qual es pot accedir des de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Roquetes (Sant Pere de Ribes). En aquesta ruta trobareu espais d’interès com el Far de Vilanova.

Aquí podeu trobar més informació sobre aquest recorregut.

Ruta entre vinyes a Sant Pere de Ribes

Vinyes Sant Pere de Ribes Passeig per les vinyes de Sant Pere de RibesGarraf Turisme
Descobriu Sant Pere de Ribes a través de les seves vinyes. Concretament, feu el recorregut que va entre Can Sidro i la Coma, un camí que forma part de la xarxa de senders comarcals. La ruta es planteja com una extensió a l’exterior de la museïtzació del castell de Sant Pere de Ribes. Durant el recorregut podreu visitar diferents punts d’interès, com el Centre d’Interpretació dels Indians o el castell Sota-Ribes.

A la web trobareu més informació d’aquest itinerari.

Ruta del Castell d’Olivella

Castell vell Olivella Torre del Castell vell d’OlivellaGarraf Turisme
Endinseu-vos en la història d’un territori amb més de mil anys d’història! El Castell vell d’Olivella, documentat des de l’any 992, és un element emblemàtic i identitari del municipi. Ara, s’ha adaptat el camí a un públic familiar amb l’objectiu de posar en valor aquesta joia medieval, situada al Parc del Garraf.

Aquí trobareu més informació sobre aquesta ruta.

Itinerari panoràmic del puig de l’Àliga

Puig de l'Àliga Vistes panoràmiques des del puig de l’ÀligaGarraf Turisme
Aquesta passejada té unes vistes que us deixaran sense alè. És un itinerari que recorre diversos punts naturals amb vistes sobre l’entorn, una delícia per a la vista que us permetrà gaudir del paisatge en totes les direccions. Començareu des de Canyelles fins al puig de l’Àliga pel camí de Cal Muntaner i, després de fer una volta pel punt més alt, enllaçareu amb el mirador d’Olèrdola i el turó de les Tres Partions. Espectacular!

A la web podeu trobar més informació relacionada amb aquest itinerari.

Descoberta de la desembocadura del Foix

desembocadura del riu Foix Observació d'aus a la desembocadura del riu FoixGarraf Turisme
Si us agrada l’ornitologia, no us perdeu aquesta ruta. Situat a la desembocadura del riu Foix, a Cubelles, aquest itinerari és un lloc ideal per interpretar la fauna i està integrat completament dins el paisatge natural. A més, està previst que aquest recorregut natural de la desembocadura del Foix s’enllaci amb els jardins de Can Travé, que és una extensió de més d’11.400 m2 i contenen una important pineda, dos camps de cítrics i una part de roserars. Una barreja de flora i fauna que no us deixarà indiferents!

Aquí podeu consultar més informació sobre aquest recorregut.

Itinerari del Castellot del Garraf

Itinerari Castellot de Garraf Ruta del Castellot de GarrafGarraf Turisme
Aquesta ruta us transportarà directament a l’essència del Garraf. El punt de sortida us deixarà la vista posada sobre Les Casetes de la platja del Garraf, declarades BCIN. Segueix per indrets tan autèntics com els Covarrons, les masies de Can Lluçà i Casa Vella. Arriba a l’ermita de la Trinitat, ubicada al bell mig del Parc del Garraf amb la mar com a fons, el poble abandonat de Jafre i, finalment, al Castellot. És una ruta que us farà entendre el caràcter històric del Garraf, i la seva localització privilegiada i estratègica.

A la web trobareu més informació relacionada amb aquest itinerari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació