Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neixen els Premis Bite i Mos per reconèixer els creadors de continguts digitals enogastronòmics

Uns guardons que volen posar en valor Catalunya com una destinació enogastronòmica de referència a escala mundial

Aquest mes de juny tindrà lloc la primera edició dels Premis Bite i Mos en el marc de la Gala Nacional de l’Enoturisme i la Gastronomia, el dia 29. Aquests guardons neixen amb l’objectiu de reconèixer i premiar la capacitat dels creadors i creadores de continguts digitals per difondre i posar en valor l’enogastronomia.

Els premis van dirigits a tot tipus de creadors de continguts que difonen la feina que fan, tant els mateixos restaurants, cuiners i cellers, com fotògrafs, periodistes, viatgers gastronòmics o ‘foodies’ que fan de la passió per l’enogastronomia la seva manera de viure o la seva professió.

Els premis Bite i Mos s’estructuren en dues categories. D’una banda, hi ha la categoria Bite, que té en compte la divulgació enogastronòmica en un àmbit d’actuació mundial, i, de l’altra, hi ha la categoria Moss, que reconeix el treball de creadors digitals d’àmbit nacional, com un premi al millor prescriptor de vi.

Es poden presentar les candidatures fins el proper 12 de juny.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació