Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Un Grand Tour de Catalunya musical

Una selecció de les millors cançons per gaudir descobrint el país amb el Grand Tour de Catalunya

Quin plaer més gran hi ha que el de posar música i abaixar les finestres mentre es fa un road trip? Si us agraden les rutes en cotxe, segur que ara mateix ja us esteu transportant en aquest moment. Quan us animeu a fer el Grand Tour de Catalunya, una ruta ideal per conèixer el país al vostre ritme, ho tindreu ben fàcil per triar la banda sonora. A Spotify, podeu trobar diferents llistes de reproducció perquè la millor música us acompanyi en aquest viatge. Hi ha una llista amb cançons per a cada un dels trams del tour (n'hi ha cinc), per si viatgeu en família o en parella o, per si aneu a la platja o a la muntanya. 

QUINA MÚSICA HI TROBAREU?

Per al primer tram de la ruta, que va de Barcelona a Tarragona, l’artista musical Ikram Boulum, nascuda a Torelló, ha preparat una llista que inclou cançons d’artistes diversos, com Tarta Relena, Oques Grasses o Núria Graham.

Al segon tram d’aquesta aventura, que va de Tarragona a Lleida, us acompanyarà la talentosa Aïda Campruví. L’artista alegrarà el viatge al ritme de cançons com Galàxies, de Meritxell Gené, o Adiu! Adiu!, d’Alidé Sans.

Albert Puig s’ha encarregat de fer la llista per al tercer tram de la ruta, que va de Lleida a la Seu d’Urgell. En el viatge entre la plana de Lleida i els Pirneus us acompanyaran les cançons de Roger Mas, Ocata o Renaldo & Clara.

Seguint el viatge, entre la Seu d’Urgell i Figueres, l'encarregat de posar-hi la banda sonora ha estat el periodista Juan Manuel Freire. La Juerga catalana, d’Albert Pla, o Terra endins, de Txarango, són només alguns del "temarros" que podeu escoltar mentre feu aquest trajecte. 

Si el tram que trieu és el que us torna a la capital catalana des de Figueres, podreu escoltar la selecció de la periodista musical Marta Salicrú. Una llista de 20 cançons us farà companyia en aquest recorregut al ritme d'Aviam que passa de Rigoberta Bandini o de Xumba Xumba de Mainline Maig Orchestra.

I si esteu pensant en fer el Grand Tour en família, a Spotify trobareu la llista ideal per gaudir de la carretera al ritme dels Amics de les Arts o els clàssics o d’Estopa; o també una selecció de cançons per cantar tot anant a les millors platges del país, com Al mar!, de Manel.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació