Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Sant Miquel del Fai tanca fins al setembre davant l’alt risc d’incendis

Es preveu que torni a obrir el 16 de setembre si les condicions meteorològiques ho permeten

Sant Miquel del Fai, a l’Espai Natural dels Cingles de Bertí, ha tancat el seu accés al públic segons el que estableix el protocol de seguretat davant el risc d’incendi forestal. Amb aquesta mesura, la Diputació de Barcelona vol minimitzar els riscos en cas d’un possible incendi forestal a la zona, ateses les característiques d’elevada vulnerabilitat i les dificultats per a l’extinció en aquest enclavament.

Sant Miquel del Fai tornarà a obrir les portes al públic el cap de setmana del 16 i el 17 de setembre si les condicions climatològiques ho permeten.

El recinte només feia dos mesos que havia obert des de la inauguració, que es va fer amb les entrades exhaurides i l’aforament complet. No obstant això, les persones que ara vulguin visitar Sant Miquel del Fai hauran d’esperar a fer-ho, com a mínim, fins al 16 de setembre.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació