Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Penedès està de verema

Pícnics, experiències gastronòmiques als cellers i molt més

Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès donen la benvinguda a la temporada de verema. Enguany, la Festa de la Verema al Penedès s’amplia a tot el mes de setembre amb un programa farcit d’experiències gastronòmiques i pícnics als cellers. Cadascun té una proposta especial, amb opcions d’esmorzars, d’aperitius, brunchs i sopars entre vinyes, per gaudir de l’aire lliure amb amics i família. A més, alguns d’aquests cellers i empreses de servei ofereixen activitats enoturístiques ideals per gaudir durant aquesta època de l’any, com tallers, rutes entre vinyes, trepitjades de raïm o tastos de most.
 

Experiències destacades

Penedes picnic El pícnic entre vinyes és una de les propostes estrella de la Festa de la Verema al PenedèsConsorci de promoció Turística del Penedès
Esmorzars i pícnics de verema 
Jornades familiars per descobrir la biodiversitat vitivinícola del Penedès que inclouen esmorzars entre vinyes amb productes de proximitat, trepitjada de raïm a l’antiga, visita al celler i tast de caves. Gaudiu de les visites als cellers que ofereixen esmorzars acompanyats del so dels ocelles o pícnics amb les millors vistes. I de brunchs de verema en uns entorns incomparables, acompanyats de música en directe o amb activitats complementàries. Descobriu les propostes dels diferents cellers i apunteu-vos a l’opció que més us encaixi. 
 
Sopars entre vinyes 
Sopeu a la fresca envoltats de les vinyes immerses en la verema. Gaudiu de la gastronomia de proximitat acompanyada d’una gran varietat de vins amb propostes per a tots els paladars. Sabeu quins són els cellers que ofereixen aquesta opció? Cliqueu aquí per esbrinar-ho. 

Un cap de setmana rural

allotjament penedès Allotjar-se al Penedès permet viure una experiència de verema més completaConsorci de promoció Turística del Penedès
Una de les millors opcions per descobrir aquest territori de tradició vitivinícola en un dels moments més especials de l’any és passar un cap de setmana endinsant-vos en la seva història i tradició, a partir de les experiències i les activitats proposades, però també coneixent el territori i els seus municipis. Al Penedès trobareu allotjaments per a tots els gustos.
 
Si hi aneu amb una colla d’amics o amb tota la família, què us sembla disposar d'una casa rural sencera, on poder fer una barbacoa al costat d’una piscina? També és una bona opció si hi aneu amb nens, amb un espai adequat perquè corrin i juguin. Per als que vulgueu anar-hi en parella, hi ha hotels boutique d’allò més elegants o establiments amb vistes a les vinyes i tractaments de spa. Una escapada per fer un regal romàntic i sorprendre la vostra parella! A la zona també hi ha allotjaments compromesos amb la sostenibilitat que vetllen per consumir un mínim de recursos naturals i conservar aigua i energia. Busqueu l’opció que s'adeqüi més als vostres valors. Per acabar, si busqueu experiències singulars, podeu allotjar-vos a un celler i gaudir d’una experiència enoturística immersiva. També podeu experimentar una vivència molt singular dormint a una barraca de pedra seca, un allotjament innovador que reivindica les construccions que han fet servir els pagesos del Penedès des del segle XVIII. 

Activitats complementàries

Penedès barraca pedra seca Un grup de gent visita les barraques de pedra seca a les vinyesConsorci de promoció Turística del Penedès
Per completar la vostra estada, a més de les propostes de verema, al llarg dels mesos de setembre i octubre, podeu fer altres activitats com ser enòleg per un dia i viure l’enologia des de dins, llogar una bicicleta i recórrer els paisatges de vinyes del Penedès, fer una ruta guiada a un dels pobles amb encant del Penedès o descobrir els museus i els elements patrimonials del territori. Les opcions són infinites; al Penedès no hi ha espai per a l’avorriment!
 
Més informació
Festa de la Verema
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació