Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Viu Cambrils, la Mediterrània autèntica

Més enllà del mar, la vila de la Costa Daurada ofereix un ampli ventall de propostes per gaudir-ne al llarg de l’any

Cambrils, vila marinera per excel·lència, té al costat del mar tots els seus tresors naturals més importants. Situada al cor de la Costa Daurada, disposa de nou platges de primera qualitat que s’estenen al llarg de nou quilòmetres de sorra fina i daurada. El seu suau pendent fa que siguin segures per a tota la família.
 
Per això, Cambrils disposa d’espais destinats especialment a la mainada, perquè gaudeixin d’una jornada divertida vora mar. És el cas, per exemple, dels oasis infantils, petits espais d’esbarjo que es troben al costat del passeig marítim del municipi. Aquestes àrees tenen plantes arborescents i jocs infantils a l’abast del públic més menut i de les seves famílies. Aquests i altres serveis que els complementen han convertit Cambrils en una destinació especialitzada en turisme familiar de qualitat.

Territori ciclista
Cambrils connecta amb l’interior de la Costa Daurada i els paisatges de muntanya a través de diverses rutes ciclistes que surten i arriben al municipi. Per això, és l’indret ideal per als amants de la bicicleta, que es poden posar a prova amb els deu reptes personalitzats que proposa el web Territori Cycling.

En aquest sentit, Cambrils també té un itinerari ciclista de vint-i-cinc quilòmetres que s’estén per tot el municipi i connecta amb el carril bici de Salou i Vila-seca. Alhora, el municipi del Baix Camp celebra esdeveniments internacionals i nacionals de gran renom, com la Scott Marathon BTT, el Campus Melcior Mauri, la marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park, la Fancy Woman Bike Ride, la Copa d’Espanya de Trial, la pedalada solidària Pedals Non Stop, la mostra CambriBike i molts d’altres. En l’àmbit esportiu, el municipi de la Costa Daurada també és seu d’altres competicions: la Mitja Marató, la regata Los Roques, el Campionat de Vòlei Platja, la travessia Milla Marina, la competició europea de balls esportius Cambrils Dancesport Open, el Costa Daurada Cup de futbol i la Regata Vent de Dalt, entre d’altres, que omplen els mesos de cites esportives. A més, Cambrils forma part de l’associació Nàutic Parc, que, juntament amb el Club Nàutic Cambrils, proposa un ampli ventall d’activitats nàutiques i experiències zen al llarg de l’any.

Passatgers al tren!
El barri mariner, ànima del municipi, i el barri antic, que data del segle XII, són dos racons imprescindibles per descobrir l’essència cambrilenca. Una opció per conèixer-los millor és pujar al trenet turístic que, a través de diferents línies, recorre el municipi i porta els visitants fins al nucli antic i a les urbanitzacions de ponent de Cambrils. A més, dos dies a la setmana durant els mesos d’estiu, també els trasllada fins a l’imprescindible parc de Samà.

El parc de Samà —històric, botànic i zoològic— és un majestuós jardí catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional. Construït l’any 1881, forma part dels itineraris culturals europeus. En aquest espectacular espai natural, llegat indià del marquès de Marianao i de disseny modernista, es poden veure aus exòtiques, com ara guacamais, daines, galls dindi i faisans. El parc també té un laberint indià ideal per gaudir amb la família.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació