Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

'Descobrir' celebra 300 números

Commemora l'efemèride amb una festa amb subscriptors, col·laboradors i personalitats del món de la cultura i l'edició

La revista Descobrir, editada per Abacus, ha celebrat aquest dimecres la publicació del número 300 en una festa que ha reunit prop de 200 persones a l’Antiga Fàbrica Damm, entre subscriptors de la revista, representants institucionals del sector del turisme, de la cultura i del món de l’edició, i també dels òrgans de govern de la cooperativa, entre d’altres.

El número 300 és un dossier especial que descobreix a fons el Pallars i que, alhora, proposa un recorregut per la història de la revista, reflexionant sobre la importància de preservar la biodiversitat i l'immens patrimoni cultural dels Països Catalans.
 
A l’acte, Joan Morales, director de la revista Descobrir, va explicar que “el Descobrir ha aconseguit articular una veritable comunitat d’apassionats del viatge, que estimen la nostra natura i els nostres paisatges, pobles, gastronomia, art i tradicions”. Morales va afegir que “aquests 300 números demostren que som usuaris i conservadors alhora d’un país amb infinitat de possibilitats, on no cal viatjar gaire lluny per viure-hi experiències i moments inoblidables”.
 
Al seu torn, Maravillas Rojo, presidenta d’Abacus, va afirmar que “el Descobrir és una revista que dona valor a un periodisme fet amb rigor, responsabilitat, qualitat i en català”. Rojo va posar en valor els continguts, “que han permès que la gent pugui conèixer el país trepitjant-lo pam a pam, respectant l’entorn ara que la crisi climàtica posa en risc el futur”. Perquè des del Descobrir, va concloure, “s’ha contribuït enormement a construir un imaginari col·lectiu que ens lliga amb el passat i ens projecta cap al futur”.

Per la seva banda, Sílvia Grimaldo, editora de la revista, ha destacat el gran valor de l'equip que hi ha darrera del Descobrir: "Hi ha un proverbi africà que diu que "si vols anar ràpid, ves sol, però si vols anar lluny, ves en equip". I això és el que fem al Descobrir, caminar junts per arribar a 300 números"Grimaldo també ha destacat els números de la publicació: "tenim una comunitat digital amb més de 100.000 seguidors, enviem un butlletí semtnaal a més de 55.000 contactes, fem una tirada de 15.000 revistes mensuals i tenim més de 5.500 subscriptors". 
 
La revista Descobrir va sortir al mercat el març de 1997 amb un número que convidava els lectors a conèixer el Berguedà. Més de 25  anys després d’aquest llançament, que es va exhaurir en només una setmana, la revista continua mantenint viu l’esperit de canviar la manera d’entendre el turisme als Països Catalans apostant per la proximitat, la sostenibilitat i la responsabilitat. 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació