Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Figueres obrirà les portes de la Casa Natal Salvador Dalí el 20 d’octubre

L’edifici modernista s’ha museïtzat per descobrir el vessant més personal i íntim del geni

Un nou museu per endinsar-nos en la figura de Salvador Dalí obrirà les portes el proper 20 d’octubre. Es tracta de la casa natal de l’artista, situada a Figueres. L’edifici modernista, obra de l’arquitecte Josep Azemar, situat al carrer Monturiol número 6, on va néixer Salvador Dalí l’onze de maig de 1904, esdevé, prop de 120 anys després, un equipament cultural per descobrir el geni des dels seus inicis, i des del vessant més personal i íntim; i alhora per contextualitzar la Figueres de principis del segle XX.
 
Coincidint amb els actes de celebració de l’atorgament del títol de ciutat a Figueres, el 20 d’octubre s’inaugurarà la museïtzació d’aquest espai, situat al mateix carrer on també van néixer d’altres figuerencs il·lustres com Narcís Monturiol, Carles Fages de Climent i Alexandre Deulofeu. El cap de setmana de la inauguració (21 i 22 d’octubre) serà de portes obertes per als figuerencs i les figuerenques.
 
La Casa Natal Salvador Dalí, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Figueres amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, obrirà les portes al públic, després de 30 anys d’iniciar-ne els primers tràmits, amb un projecte d’experiència sensorial per descobrir la figura polièdrica i la vida de Salvador Dalí des de la seva infantesa a la ciutat de Figueres fins al final dels seus dies.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació