Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La tardor, a bord dels trens turístics

Descobrir, a ritme de cremallera, com els boscos es pinten de colors a Montserrat i a Núria

Pujar a Montserrat amb cremallera sempre és una bona idea, però fer-ho a la tardor, quan els colors ocres, marrons i vermells deixen la muntanya de Montserrat ben acolorida, és una meravella. Arribar-hi, a poc a poc, al ritme del cremallera, és una experiència totalment sostenible que combina natura i cultura. 
 
Per una experiència més completa a la muntanya de Montserrat, també podeu agafar els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova. Amb el primer, observareu el monestir a vista d’ocell a 1.000 metres d’altitud i alhora, gaudireu de l’espectacular vista de l’Anoia des del Pla de les Taràntules i d’una de les millors perspectives del recinte del Santuari des del mirador de l’estació superior. Amb el segon, arribareu a la cova on, segons la llegenda, van trobar la imatge de la Mare de Déu de Montserrat. I a més, tindràs l’opció de descobrir més sobre aquesta llegenda a la nova exposició “La Santa Cova. Camí d’emocions” que es troba al 1r pis de l’estació d’aquest funicular.
 
La tardor també és una època ideal, i preciosa, per visitar un altre dels indrets més icònics del país: la Vall de Núria, un lloc sense cotxes i on s’arriba només amb el cremallera. Centrat en el respecte del medi ambient en una vall envoltada pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, arribar-hi en cremallera és una experiència que no s’oblida. Entre Ribes i Núria, el tren fa, a ritme de xuc-xuc, un trajecte de 12,5 km superant un desnivell de 1.000 metres en tan sols 40 minuts. Travessa muntanyes, rius i boscos espectaculars i arriba al santuari, que amb el llac i els prats, conformen un paisatge encisador d’una bellesa envejable.
 
Últims trens de la temporada
Si encara us falten més idees per gaudir dels tres turístics a la tardor, apropeu-vos fins el Berguedà i pugeu al Tren del Ciment, una joia ferroviària del patrimoni industrial de Catalunya amb més de 100 anys d’història, que està en funcionament fins el 5 de novembre. Una altra proposta, és que pugeu a bord del Tren dels Llacs, un recorregut històric i panoràmic de la Plana fins al Prepirineu de Lleida on el paisatge es transforma tot passant per 40 ponts, 75 túnels i 4 llacs. El teniu en funcionament fins el darrer cap de setmana d’octubre.

Més informació
www.turistren.cat

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació